Sådan er det at være hjælper

Formand

Else Dam

Lerbækvej 16

7100 Vejle

Telefon: 75 85 30 21

E-mail: fredsdam@mail.tele.dk

Sådan kontakter du os:

Webmaster

Vagn Bindesbøl

Gl. Tingvej 33 Harresø

7323 Give

Telefon 75 73 01 06

E-mail: vagn@bindesboel.com

TRIANGLE FOLKLORE FESTIVAL 2010

Har du lyst til at være bag kulissen og få en uforglemmelig uge

 

Fra d. 30. juli – 8. august 2010 afholdtes den 6. internationale Triangle Folklore Festival i Trekant-området  - Vejle, Kolding og Fredericia.

 

Festivalen havde deltagelse af 12 af verdens bedste grupper indenfor folklore fra Mexico, Ghana, Irland, Belgien, Serbien, Korea, Finland, Lithauen, Polen, Rumænien, Tyrkiet og Sicilien.

 

At hjælpe til festivalen er en oplevelse for livet, som en hjælper og vært har fået og beskrevet:

 

Har I nogensinde prøvet at være godt trætte efter at have knoklet en hel dag eller måske en hel uge, men alligevel følt at I var parate til at starte forfra med det samme, fordi det var rigtig sjovt, og fordi I følte jer godt tilpas med at have gjort noget i en god sags tjeneste.?

Det har jeg, for jeg er nemlig en af Triangle Folklore Festival´s Venner, og som Ven får man masser af mulighed for at give en hjælpende hånd med.

Man kan f.eks. hjælpe med ved loppemarkedet, septembermarked, tombola, salg af lodsedler eller med andre arrangementer og derved skaffe nogle kroner i kassen, så det hvert tredje år kan lade sig gøre at afholde Triangle Folklore Festival, som er en fantastisk oplevelse at være tilskuer til.

Det er bare endnu sjovere at være med bag kulissen som medhjælper. Man får udover alle de venner man får blandt Triangle Folklore Festival ´s Venner også en masse nye venner rundt i verden. Og har man meldt sig som værtsfamilie for nogle af de udenlandske dansere, får man ekstra mange gode oplevelser i ugens løb, og så kan man måske oven i købet være ligeså heldig som jeg var, da jeg blev inviteret på genvisit hos mine nye østrigske venner.

Med andre ord, man får en masse dejlige, sjove og positive oplevelser ganske gratis, for det koster ikke en krone at være medlem af Triangle Folklore Festival ´s Venner.

 Kirsten Østerbæk

Tørring-Uldum Folkedansere

 

En sådan festival skal opleves – ikke mindst ”bag kulissen”!  Vi har brug for rigtig mange hænder til at hjælpe med den næste festival der afholdes 2013.

 

Støttegruppen -  Triangle Folklore Festival´s Venner har i årene op til hver festival afholdt en masse arrangementer for at skaffe penge til festivalen. Under festival har vi brug for hænder til at hjælpe med andre opgaver – bl.a. som guider, køkkenhjælp, praktisk hjælper, stå i salgsboder, rengøring, hjælp med lyd og teknik og meget mere.

 

 

Triangle Folklore Festivals Venner

Else Dam, tlf. 75 85 30 21, e-mail fredsdam@mail.tele.dk

 

Med venlig hilsen       Triangle Folklore Festival          Triangle Folklore Festivals Venner

Forside

Triangle Folklore Festivals Venner

Loppe– og kræmmermarked

Aktivitets-

kalender

Sådan er det at være hjælper

Triangle Folklore Festival

Foto gallerier